Om oss

Maskinstyring AS ble etablert 1.april 2011 og har hovedkontor på Hamar. Vi har også et delkontor i Råholt på Romerike.

Firmaet består av ansatte som har mange års erfaring i entreprenørbransjen, og som dermed kan utføre jobbene med høy kompetanse og i god forståelse med våre kunders ønsker.

Vi yter profesjonell bistand til ALT innen maskinstyring, som salg av utstyr, modellering av datafiler og prosjekter, service og support.

Maskinstyring AS tilbyr også masserberegning og kontraktsforståelse hvor våre ansatte innehar meget høy kompetanse innen faget, noe som gir våre fornøyde kunder et godt utgangspunkt til sine masseoppgjør og annen sluttdokumentasjon.

Med vårt komplette sortiment av stiknings- og scannerutstyr utfører vi målingsoppdrag i felten som profilering av terreng, tradisjonell bygg- og anleggsstikning og komplett 3D-scanning av bygg, terreng / fjell og generelle veiprosjekter.

Vi i Maskinstyring AS kan tilby en allsidig og bred totalpakke for alle våre kunder hvor fordelene er mange, som at kunden kun trenger å forholde seg til en samarbeidspartner og at vi dermed kan skreddersy større og mindre prosjekter etter kundens ønske. Vi legger vekt på profesjonalitet, kvalitet, kompetanse, brukervennlighet, tilgjenglighet og tillit, og at våre samarbeidspartnere skal ha mulighet til økt gevinst ved å bruke Maskinstyring AS' kvaliteter.