Tjenester > Service / Support

Service og Support

Vi leverer service- og supporttjenester på flere typer utstyr for våre kunder. Vi ønsker å gjøre hverdagen med maskinstyring enklest mulig for våre kunder.

Service

Vårt dedikerte team av serviceteknikere monterer nye og brukte systemer både ute på anlegg og hos maskinforhandlerne. Vi utfører også service på systemer der maskinen befinner seg om man skulle trenger det.

Med et godt utvalg av reservedeler på lager, har vi det som trengs dersom behovet skulle melde seg. Våre serviceteknikere har også til enhver tid et utvalg reservedeler med seg ut på oppdrag.

Support

Våre supportteknikere betjener vår supporttelefon for å bistå brukerne med store og små utfordringer i hverdagen, tilgjengelighet er viktig i en hektisk hverdag med korte tidsfrister.

Verksted

Kalibrering og service av laser utstyr utføres på vårt verksted på Dal. Verkstedet tar også hånd om utstyr til maskinstyringssystemer som trenger service eller oppgraderinger.

Andre tjenester

Vi tilbyr også posisjonstjeneste, sim-kort for internettilgang, lisenshåndtering og supportavtale for å gi kundene en leverandør å forholde seg til når det kommer til tilleggstjenester knyttet til et maskinstyringssystem.

Ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere for å få vite mer om våre tjenester eller få hjelp med dine utfordringer.

Telefon      +47 97 97 24 07

E-post         Support@maskinstyring.com

Service og montering

Nils Einar Sletner

Service- og installasjonsansvarlig

Support

Simen Egeberg

Supportansvarlig